Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

EduFun mikrovågsugn i trä

EduFun träleksaker

Träleksakerna från EduFun är unika leksaker i trä som inspirerar till rolig och kreativ lek. Leksakerna tillverkade i trä av hög kvalitet och är målade i klara färger som tilltalar barn. Edufun tillverkar bland annat dockskåp, dockmöbler, aktivitetslerksaker, byggklossar, pedagogiska leksaker, leksaksmat, babyleksaker och mycket, mycket mer. 

Edufuns träleksaker är tillverkade i naturliga material och är menade att hålla i generationer.

Vårt lågpris: 145:-
I lager
SKU
04202-40
   

Små kockar kommer enkelt och snabbt kunna laga en spännande måltid med denna mikrovågsugn i trä från EduFun. Bjud in dina vänner och familj på besök, och duka upp med de allra bästa måltider utan att behöva stå alltför länge på köket.

Öppna dörren till mikrovågsugnen, sätt in maten, sätt på timern och vänta tills maten är klar. Maten blir serverad på rekordtid! Och om du får gäster på överraskningsbesök är det bara att ta upp något från frysen och tina det snabbt och enkelt.  

Detaljer:

  • Mått: 21,5 x 18 x 14 cm
  • Rek ålder: från 3 år

OBS! Det är inte ljud på den här mikrovågsugnen.

Mer information
Modell4332
EAN7040698716329
VarumärkeEduFun
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.