Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

E-Rangers Turbojet with Launch Pad 5150

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 487:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04183-41
   

Gör dig redo för take-off! Detta paket innehåller en turbojet, en plattform med ramp, 2 figurer och annat tillbehör. Setet kan med fördel kombineras med de andra leksakerna i Playmobils Future Planet sortiment.

Detaljer:
  • Mått: 45 x 7,5 x 35 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ingår ej):
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell5150
EAN4008789051509
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.