Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Draktränaren Hatching Dragon Tandlöse med ljud och ljus

Dreamworks Dragons - How To Train Your Dragon - Draktränaren

Lär dig att träna en drake med hjälp av härliga figurer och lekset från Dreamworks Draktränaren och Drakryttarna! Upplev spännande äventyr och iscensätt helt egna historier tillsammans med Hicke, Tandlöse, Astrid, Light Fury, Fiskfot, Snor-Per och många av de andra karaktärerna från filmerna. Upptäck en magisk värld baserad på den amerikanska animationsfilmen och serierna om förhållandet mellan de hårdhudade vikingarna på Dräggö och de magnifika drakarna med viljor av stål!

Vårt lågpris: 794:-
Tillfälligt slut
SKU
06192-37

Den lilla draken Tandlöse från Draktränaren gömmer sig inuti ägget tills han är redo att kläckas, och du kan se hans lysande ögon genom skalet. Om du gnuggar och knackar på ägget kommer Tandlöse att svara genom att ge ifrån sig ljud och knacka tillbaka, så gulligt! Luta och skaka på ägget för att få det att kläcka. När ägget har kläckts är det dags att träna din drake.

Lär Tandlöse hur man flyger och sprutar eld, men glöm för all del inte att mata honom! Hans vingar och öron rör på sig, och hans mun börjar att glöda - precis som i filmen! Ta hand om din drake genom att leka med honom och mata honom med favoritfisken när han är hungrig. I gengäld får du en interaktiv kompis som älskar att busa med dig, vråla mot Tandlöse så vrålar han tillbaka. Detta är hur roligt som helst!

Innehåll: 

  • 1 x Draktränaren Hatching Dragon Tandlöse med ljud och ljus
  • 1 x fisk
  • Engelsk bruksanvisning

Detaljer:

  • Mått: 25,4 cm
  • Batteribehov: 2 x AA (demobatterier ingår)
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell6046183
EAN778988175040
VarumärkeDragons
Ålder5-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.