Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dragons Legends Evolved Hicke och Lightfury - figurset med drake och viking

Dreamworks Dragons - How To Train Your Dragon - Draktränaren

Lär dig att träna en drake med hjälp av härliga figurer och lekset från Dreamworks Draktränaren och Drakryttarna! Upplev spännande äventyr och iscensätt helt egna historier tillsammans med Hicke, Tandlöse, Astrid, Light Fury, Fiskfot, Snor-Per och många av de andra karaktärerna från filmerna. Upptäck en magisk värld baserad på den amerikanska animationsfilmen och serierna om förhållandet mellan de hårdhudade vikingarna på Dräggö och de magnifika drakarna med viljor av stål!

Vårt lågpris: 236:-
I lager
SKU
01216-130
   

Flyg in i striden och skapa ditt eget Legends Evolved-äventyr med detta figurpaket som innehåller figurerna Lightfury och Hicke. Hicke är otroligt detaljerad och kommer med rörliga armar och ben. Utveckla draken till sin starkaste Titan-utvecklingsform med transparenta Legends Evolved-tillbehör som du bara fäster på figuren. Setet är en perfekt present till barn och draktränare från 4 år och uppåt.

Innehåll:

  • 1 Lightfury
  • 1 Hicke
  • 1 vapen
  • 2 tillbehör

Detaljer:

  • Förp.mått: 29 x 10 x 21 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell6058486
EAN778988296363
VarumärkeDragons
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.