Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dragons Draktränaren Deluxe - Stormfly

Dreamworks Dragons - How To Train Your Dragon - Draktränaren

Lär dig att träna en drake med hjälp av härliga figurer och lekset från Dreamworks Draktränaren och Drakryttarna! Upplev spännande äventyr och iscensätt helt egna historier tillsammans med Hicke, Tandlöse, Astrid, Light Fury, Fiskfot, Snor-Per och många av de andra karaktärerna från filmerna. Upptäck en magisk värld baserad på den amerikanska animationsfilmen och serierna om förhållandet mellan de hårdhudade vikingarna på Dräggö och de magnifika drakarna med viljor av stål!

Vårt lågpris: 362:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03192-93
   

Sväva ovan molnen och återskapa dina favoritögonblick från Draktränaren 3 tillsammans drakfiguren Stormfly! Väck draken genom att trycka på knappen på ryggen, då aktiverar du de häftiga ljud- och ljuseffekterna som tar lekstunden till nästa nivå. Fäll ut Stormflys vingar och ge er ut på magiska äventyr tillsammans med de andra drakarna från Draktränaren (säljs separat).

Innehåll:

  • Stormfly med pop-up vingar, ljud och ljus

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44 (demobatterier ingår)
  • Mått: ca 26,5 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell6045090
EAN778988167519
VarumärkeDragons
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.