Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Princess Royal Shimmer Askungen

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 154:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-114
   

Askungen är redo för glittrande äventyr tillsammans med dig. Disney Princess Royal Shimmer Cinderella lyser i en klänning full av glitter och vackra prinsessdetaljer. Askungen levereras också med en tiara och ett par skor. Din lilla drömmare kommer att älska att leka ut magiska stunder med Disneys Askungen.

Innehåll:

  • Docka med gjuten överdel och avtagbar kjol
  • Skor
  • Tiara

Detaljer:

  • Kjolen är avtagbar
  • Mått: H26,5 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE4158
EAN5010993549078
VarumärkeDisney Princess
Ålder3-8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.