Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Princess Royal Shimmer Ariel

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 162:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-43

Royal Shimmer Ariel har på sig en glittrig turkosfärgad klänning. Klänningen är elegant och levereras med en matchande tiara samt ett par skor. Kjolen är avtagbar och detsamma gäller skorna. Dockan är 26,5 cm hög och klädd för fest.

Innehåll:

  • 1 x docka med klänning, skor och tiara.

Detaljer:

  • Mått: H26,5 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE4156
EAN5010993549054
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.