Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Princess Fashion Reveal Askungen - docka med två outfits i en - 30 cm

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 225:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03182-169
   

Disney Princess Fashion Reveal Cinderella är en docka med två outfits i en! När det är dags för bal kan Askungens klänning förvandlas till en vacker balklänning på kort tid. Hon fick den blå balklänningen från The Good Fairy, och den är beströdd med glitter. Prinsessdockan är ca. 30 cm hög och erbjuder mycket kreativt nöje.

Innehåller:

  • Askungen
  • 2 klänningar i en
  • Skor och hårband 

Detaljer:

  • Mått: ca 30 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellC0544
EAN5010993357550
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.