Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Disney Princess Ariel - stor och rörlig sjöjungfru-docka med tillbehör - 81 cm

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 842:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
08206-162
   

Utforska världen både över och under vattnet med denna stora och verklighetstrogna Ariel docka från den populära Disney filmen Den lilla sjöjungfrun. Dockan är hela 81 cm och har rörliga leder!

Ariel dockan är fullt poserbar och är klädd i en rosa topp och en gnistrande turkos sjöjungfrusvans. Nu kan du få din favoritsjöjungfruprinsessa på hela 81 cm med rörliga leder. Sjöjungfrukjolen är avtagbar och hon kan stå på egna ben när hon är ute på äventyr på land! Kamma hennes långa röda hår med "dinglehopper" hårborsten och klä upp henne med det vackra diademet. Med din nya sjöjungfruvän kan du njuta av en värld full av underverk och skatter.

Det är aldrig ett tråkigt ögonblick när du leker med vänner under havet! Följ med Ariel, en sjöjungfru som älskar sitt liv i Atlantica under vattnet, men vill lära sig hur det är vid kusten ovaför vattenytann. Med vänner vid din sida är varje dag ett äventyr!

Innehåller:

  • Rörlig Ariel docka med avtagbar topp och sjöjungfrukjol
  • Dinglehopper borste
  • Tiara

Detaljer:

  • Mått: 81 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell99088
EAN039897990880
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.