Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Disney Princess Toddler Cinderella docka - Askungen - 35 cm

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 356:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
14027
   

Disney Princess Toddler Cinderella docka är en realistisk liten Askungen docka på ca. 35 cm som erbjuder timmar av kreativ lek och rollspel. Denna prinsessdocka är klädd i en vacker blå klänning med puffärmar och volanger i ett vackert transparent tyg. Klänningen har rosa och gnistrande detaljer och mönstret på kjolen berättar en liten historia. Du kanske känner igen pumpavagnen? Det vackra diademet kan tas av och på efter egna önskemål, och dockan har rörliga leder för mer autentisk och realistisk lek.

Innehåller:

  • Disney Princess Askungen docka

Detaljer:

  • Mått: ca. 35 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell86893
EAN678352868939
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.