Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Princess Glitter and Glow Ariel - sjöjungfru med fena som lyser

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 294:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-31

Ariel har en glittrande stjärtfena som kan lysa i olika färger. Rör på dockan för att se glittret virvla omkring inuti fenan, och när du sedan trycker på knappen så tänds ett behagligt och nästan magiskt sken som tar leken till nästa nivå.

Doppa stjärtfenan i vatten för att göra ljuseffekten ännu tydligare. Tryck på knappen flera gånger för att byta färg på ljuset. Om du tittar noggrant på fenan kan du till och med se att ett slott gömmer sig inuti. Så häftigt! En äkta prinsessdocka med magiskt glitter och färgglatt sken!

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44 batterier (demo-batterier ingår)
  • Tål vatten
  • Mått: H30 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE6387
EAN5010993645312
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.