Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Princess Comfy Squad Belle - känd prinsessa i avslappnad stil

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 184:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-38

Disney Princess Comfy Squad Belle - dockan är inspirerad av filmen "Röjar-Ralf kraschar internet" och bär en bekväm outfit som består av tröja, leggings och skor. Det ingår även två tillbehör, en bok och ett par glasögon.

Belles vackra hår är uppsatt i en enkel hästsvans. Belle älskar att läsa i sin bok, och hon bär ofta glasögon så att hon inte får huvudvärk. Hitta på nya äventyr med Belle och hennes vänner som finns att köpa separat. Inga dagar är lika!

Dockan är en av fyra olika Disney-prinsessor i en avslappnad och bekväm stil, inspirerad av filmen "Röjar-Ralf kraschar internet" Samla dem alla och få en unik samling prinsessor i sköna kläder.

Innehåll:

  • Belle
  • Kläder
  • Sko
  • Bok
  • Glasögon

Detaljer:

  • Mått: H30 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE8401
EAN5010993660797
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.