Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Princess Basic Hair - Belle

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
16579
   

Detta är den vackra Belle från Skönheten och Odjuret. Belles hår är extra långt så att du ska kunna skapa många vackra frisyrer och flätor. Det ingår en borste så att du kan borsta ur frisyrerna du skapat och börja om igen med nya. Dockan har på sig den fantastiska gula klänningen som alla känner igen från filmen.

Innehåll:

  • 1 Belle med en fantastisk klänning
  • Tillbehör såsom borste,spegel,krona och håraccessoarer

Detaljer:

  • Rekommenderad ålder: från 3 år
Mer information
ModellB5293
EAN5010994942144
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.