Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Princess Belle's Long Locks - docka med långt hår för styling - 30 cm

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
16579
   

Disney Princess Belles Long Locks docka är ca. 30 cm hög och har ett långt brunt hår, perfekt för styling. Det följer med en hårborste så att du kan borsta de långa mörkbruna lockarna, och det följer även med några accessoarer som du kan använda för att fullända looken. Fäst hårslingan i dockans hår och se hur den skiner i ljuset, eller fäst en blomdekoration i håret som matchar outfiten. Belle är klädd i sin vackra gula klänning, och outfiten är avtagbar så att du kan byta kläder på din docka.

Innehåller:

  • Disney Princess Belle's Long Locks docka
  • Klänning, skor och tiara
  • Borste
  • Håraccessoarer

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellB5293
EAN5010994942144
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.