Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Princess Askungen peruk för barn - blont uppsatt hår - one size

-49%

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Kampanjpris 100:- Vårt lågpris: 197:-
49%
Du sparar: 97:-
I lager
SKU
22458
   

Komplettera din prinsessoutfit med denna blonda Askungen peruk från Disney Princess. Barnperuken har Askungens snyggt lockade hår samt ett blått hårband som fulländar looken, och är perfekt när du vill klä ut dig till den populära och vackra Disneyprinsessan. Peruken är för barn och kommer i en storlek.

Innehåller:

  • Disney Princess Askungen peruk

Detaljer:

  • Storlek: one-size
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell52738
EAN082686527385
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.