Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen Renen Sven som barnet kan sitta på - med ljud - 90 cm hög

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 1 143:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09195-20
   

Det episka äventyret fortsätter i Disney Frost 2, den spännande uppföljaren till hitfilmen Frost! Följ med dina kära vänner, Anna, Elsa, Kristoffer, Olof och Sven när de lämnar Arendelles portar för att stärka sin vänskap och skapa nya äventyr som kommer att förändra deras liv för alltid.

Upplev ett galet äventyr med Disney Frost 2 Playdate Sven! Playdate Sven är perfekt när barnen vill låtsas galoppera runt i Arendelles snötäckta landskap med sin favoritren! Svein är över 90 cm hög från hov till horn och tål en vikt på upp till 32 kg. Mata Svein med moroten för att höra honom tugga. Dra i Svens tyglar eller tryck på huvudet för galopperande ljud.

  • Svens mjuka päls (ej äkta) är mysig att gosa med
  • Låt barnen sitta på Sven (tål upp till 32 kg)
  • Med ljud

Detaljer: 

  • Mått: H90 cm.
  • Max. vikt: 32 kg.
  • Rek.ålder: från 3 år.
  • Batterier krävs, ingår ej.
Mer information
Modell202904
EAN80192995202906
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.