Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Disney Frozen Ultimate Arendelle Castle dockhus 152 cm - med portar, 4 våningar och ett utkikstorn

Disney Frozen - vinteräventyr i Arendal med Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I riket Arendal möter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olof och Sven som tar dig med på fantastiska och spännande äventyr bland magiska krafter, is och snö. Med Disney Frost-dockor, figurer, lekset, utklädningar, skolmaterial och pysselpaket kan du drömma dig tillbaka till fantastiska scener och ögonblick från filmen. Frozen 2-filmen är uppföljaren till den enorma framgången!

Vårt lågpris: 2 114:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-46
   

Ultimate Arendelle Castle är ett dockhus som är inspirerat av Disney Frost 2. Öppna dess vackra portar och trä in i en magisk värld med 7 olika rum fördelat på fyra våningar. Här hittar du bland annat ett kök, ett musikrum, ett sovrum och andra rum som kan möbleras med hjälp av de medföljande tillbehören. Dockhuset är hela 152 cm högt och bjuder på många olika lekmöjligheter.

Dockhuset är 152 cm högt, 122 cm brett och levereras med 14 tillbehör. Dockor ingår ej, men kan köpas till separat. Det ingår en flygel, en tron, ett bord, mattor och andra tillbehör som fulländar slottets vackra inredning. När barnen trycker på knappen på balkongen så börjar en del av slottet att lysa upp i en färgglad ljusshow inspirerad av norrskenet.

Öppna de isblå portarna för att utöka lekområdet, och när du lekt klart är det enkelt att fälla ihop portarna igen. Placera Anna eller Elsa (säljs separat) på hissen och flytta dem manuellt från våning till våning. Så spännande! Möblerna och dockhuset passar perfekt för dockor på ca 30 cm.

Inget slott är komplett utan ett torn! Arendals vackra slott fulländas av ett vacker utkikstorn så att man kan kika ut över slottets ägor. Barnen kommer att älska att återskapa sina favoritscener från Disney Frost med detta härliga dockhus.

Innehåll:

  • Dockhus/lekslott
  • Flygel
  • Bord
  • 2 x stolar
  • 2 x sängar
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA batterier (demo-batterier ingår)
  • 4 våningar
  • Mått: L122 x B23 x H152 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE5495
EAN5010993619054
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.