Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen Musical Adventure Anna - docka med melodi - 28 cm

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 311:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-32
   

Musical Adventure Anna-dockan är inspirerad av den populära Disney Frozen 2-filmen. Anna har på sig sin vackra gröna och lila klänning, och hon har satt upp håret och bär en guldtiara på huvudet. Dockan är ca. 28 cm hög och har rörliga leder så att hon kan posera i olika poser för mer realistisk lek. Tryck på bröstkorgen och hör en välbekant melodi från filmen flöda ut.

Lek ut dina favoritögonblick från Disney Frozen 2 och skapa nya äventyr med denna vackra docka. Dockan lämpar sig väl för kreativ lek och berättande. Dockan har rörliga leder och kan kombineras med andra dockor och lekset från Disney Frozen 2 (köps separat).

Innehåller:

  • Disney Frost 2 - Anna

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x A76 LR44 batterier (demobatterier ingår)
  • Mått: H28 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE8881
EAN5010993733361
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.