Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Frozen 2 Pop Adventure Potion Shop - med figur

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 184:-
I lager
SKU
06195-95
   

Här kommer ett Pop Adventure-lekset som är inspirerat av den nya Disney Frost 2-filmen. Det är utformat som en resväska och leksetet "poppar" upp när du öppnar den. Leksetet föreställer en elixirbod i den vackra staden Arendal och själva boden är tillverkad i en mjuk plast som viks ihop när du stänger väskan och åker upp när den öppnas igen.

Leksetet kommer med  figuren Anna klädd i en gjuten gul klänning, en nyckel, en vagn med kål samt rosa flaskor. Återskapa dina favoritscener med leksetet från Disnet Frost. När lekstunden är över kan alla tillbehör förvaras i den praktiska väskan som kan låsas med nyckeln.

Innehåll:

  • Pop Adventure lekset
  • Figuren Anna i en gjuten klänning
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Mått: L18 x B7 x H23 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE7080
EAN5010993617159
VarumärkeDisney Frost
Ålder3-10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.