Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Frozen 2 Nokk med ljus och ljud

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 694:-
I lager
SKU
08206-159
   

Den lysande Nokk, en vacker skapelse av vattenanden från Disney Frozen 2, har rörelseaktiverande ljus och ljud och är helt rörlig. Nokk är majestätisk och elegant, en blandning av glittrande blå och vita färger, som låter sin ljusshow skina igenom. Du får inte heller glömma Elsa; Nokk har plats för din favorit Elsa-docka, så att du kan återskapa dina favoritmoment mellan Elsa och Nokk från Disney Frozen 2.

Innehåll:

  • 1 x Nokk
  • 1 x Sadel

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (medföljer)
  • Rek ålder: från 3 år

Den episka sagan fortsätter i Disney Frozen 2, den spännande uppföljaren till den populära filmen Frozen. Häng med dina vänner Anna, Elsa, Kristoffer, Olav och Sven när de drar långt bort från Arendelle för att styrka deras band och göra nya fynd som ändrar deras liv för alltid.

OBS! Dockor säljs separat.

Mer information
Modell209264
EAN192995209268
VarumärkeDisney Frost
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.