Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen MIni Dolls - 5 poserbara minidockor - 7 cm

Disney Frozen - vinteräventyr i Arendal med Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I riket Arendal möter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olof och Sven som tar dig med på fantastiska och spännande äventyr bland magiska krafter, is och snö. Med Disney Frost-dockor, figurer, lekset, utklädningar, skolmaterial och pysselpaket kan du drömma dig tillbaka till fantastiska scener och ögonblick från filmen. Frozen 2-filmen är uppföljaren till den enorma framgången!

Vårt lågpris: 347:-
I lager
SKU
08206-156
   

Återskapa dina favoritstunder från dessa karaktärers äventyr i Disney Frozen 2. Dockorna Anna, Elsa och Kristoffer bär sina typiska kläder från filmen! Ha kul med dina favoritkaraktärer från Disney Frozen 2 med denna uppsättning minidockor, som innehåller hela gänget -Anna, Elsa, Kristoffer, Olof och Sven! Dessa dockor är så små att du enkelt kan ta dem med dig var som helst!

Ge dem till någon som älskar Disney Frozen 2 och låt fantasin flöda fritt. Perfekt gåva att lägga i julstrumpan!

Innehåller:

  • 1 Anna
  • 1 Elsa
  • 1 Kristoffer
  • 1 Olof
  • 1 Sven

Detaljer:

  • Mått: 7 cm
  • Rek ålder: från 3 år

Den episka sagan fortsätter i Disney Frozen 2, den spännande uppföljaren till den populära filmen Frozen. Häng med dina vänner Anna, Elsa, Kristoffer, Olav och Sven när de drar långt bort från Arendelle för att styrka deras band och göra nya fynd som ändrar deras liv för alltid.

Mer information
Modell21498
EAN192995214989
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.