Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen Magic Ice Sleeve - snökanon som fästs runt handleden

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 394:-
Tillfälligt slut
SKU
08195-60

Med Disney Frozen 2 Magic Ice Sleeve snökanon kan du vara precis som Elsa. Fäst kanonen runt handleden och skjut iväg magisk snö. Kanonen avfyrar snöspray, och på några sekunder kan du förvandla din omgivning till en snötäckt värld precis som i den populära Disney-filmen.

I det roliga leksetet ingår det en sleeve med Disney Frost-mönster, en hållare, Magical ice Spray och en vattenflaska - allt du behöver för att förvandlas till isdrottning!

Innehåller:

  • Disney Frozen 2 Magic Ice Sleeve – snökanon
  • Sleeve 
  • Vattenflaska
  • Magical Ice spray 

Detaljer:

  • Förp.mått: L40 x B15 x H25 cm 
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
ModellFRN71000
EAN8056379080633
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.