Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Frozen 2 Light Up Fashion Doll - Elsa med klänning som lyser - 30 cm

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 297:-
I lager
SKU
06195-90
   

Disney Frozen 2 Light Up Fashion Doll - Elsa är en docka som är redo för frostiga äventyr! Snödrottningen är inspirerad av filmen Disney Frost 2 och kommer är klädd i en magiskt vacker klänning som kan lysa! Elsas klänning är isblå och hon har även på sig ett par skor. Lyft Elsas arm för att se klänningens snökrystaller lysa upp och skina.

Återupplev magiska äventyr från filmen Disney Frozen 2 med hjälp av denna docka. Kan med fördel kombineras med andra dockor och lekset från Disney Frost för ännu fler lekmöjligheter.

Detaljer:

  • Mått: H30 cm
  • Batteribehov: 3 x A76 LR 44 batterier (demobatterier ingår)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE7000
EAN5010993617203
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.