Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen 2 Sister Styles - Anna docka med långt hår och flätmaskin - 30 cm

-55%

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

55%
Kampanjpris 178:- Vårt lågpris: 392:- Du sparar: 214,-
I lager
SKU
06195-88
   

Skapa fina flätor på dockan från Disney Frost 2! Anna är redo att få fina flätor i håret, allt du behöver göra är att placera henne på basen, dela upp håret i tre delar, fäst kroken i flätaren och vira runt håret. Dra igenom håret på andra sidan och sedan är det dags att fläta! Återskapa dina favoritfrisyrer från filmerna om Anna, eller låt kreativiteten flöda fritt och skapa helt egna storslagna frisyrer.

Disney Frozen 2 Hair Play-dockan kommer med extra långt hår och allt som behövs för att skapa fina flätor - en kam, en flätmaskin, två hårspännen och en krok. Anna har på sig en vacker mörk klänning och svarta stövletter.

Innehåller:

  • Disney Frozen 2 Hair Play Doll – Anna
  • Flätmaskin
  • Krok
  • 2 spännen
  • Kam

Detaljer:

  • Mått: Dockan är ca 30 cm hög
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE7003
EAN5010993610471
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.