Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen Elsa epilog klänning - 6 år - 116 cm - klänning och kappa

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 437:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07217-9
   

Klä ut dig som den vackra prinsessan Elsa från Arendal med denna vackra Disney Frozen 2-dräkt i storlek 116. Denna dräkt för barn i åldern 5-6 år består av en vit, detaljerad klänning och en lång kappa. Med denna ståtliga och detaljerade klänning kan du gå in i rollen som den modiga och populära prinsessan.

Varje kunglig person behöver en kunglig outfit, och med denna snygga kostym är du redo för dina kungliga uppgifter. Denna kostym har återskapat detaljerna i Elsas klädsel, med den vita klänningen med glittrande detaljer. Perfekt för lek och perfekt för Frost-fans!

Innehåller:

  • Elsas epilogklänning med kappa

Detaljer:

  • Rek ålder: 5-6 år
  • Storlek: 116 cm
  • Material: polyester

Obs! Skor ingår ej

Mer information
Modell300843M
EAN883028420544
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.