Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen Elsa epilog klänning - 3-4 år - 104 cm - klänning och kappa

-39%

Disney Frozen - vinteräventyr i Arendal med Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I riket Arendal möter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olof och Sven som tar dig med på fantastiska och spännande äventyr bland magiska krafter, is och snö. Med Disney Frost-dockor, figurer, lekset, utklädningar, skolmaterial och pysselpaket kan du drömma dig tillbaka till fantastiska scener och ögonblick från filmen. Frozen 2-filmen är uppföljaren till den enorma framgången!

39%
Kampanjpris 285:- 464:- Du sparar: 179,-
I lager
SKU
07217-8
   

Klä ut dig som den vackra prinsessan Elsa från Arendal med denna vackra Disney Frozen 2-dräkt i storlek 104. Denna dräkt för barn i åldern 3-4 år består av en vit, detaljerad klänning och en lång kappa. Med denna ståtliga och detaljerade klänning kan du gå in i rollen som den modiga och populära prinsessan.

Varje kunglig person behöver en kunglig outfit, och med denna snygga kostym är du redo för dina kungliga uppgifter. Denna kostym har återskapat detaljerna i Elsas klädsel, med den vita klänningen med glittrande detaljer. Perfekt för lek och perfekt för Frost-fans!

Innehåller:

  • Elsas epilogklänning med kappa

Detaljer:

  • Rek ålder: 3-4 år
  • Storlek: 104 cm
  • Material: polyester

Obs! Skor ingår ej

Mer information
Modell300843S
EAN883028420537
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.