Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Disney Frozen docksats med docka och häst - Elsa och Nokk - 26 cm

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 491:-
I lager
SKU
04206-66
   

Upplev magiska äventyr med detta fantastiska leksaksset från Disney Frozen 2 med vattenandshästen Nokk och Drottning Elsa. I Disney Frozen 2 möter Elsa en mytisk vattenande i sin strävan efter att hitta svar om det förflutna. Vattenanden Nokk dyker upp i form av en häst, och har liknande krafter som Elsa. Kan Elsa tämja honom? Du bestämmer!

Elsas långa, blonda hår är samlat i en fläta och hon är klädd i en vacker blå knälång klänning. Hon går barfota, precis som hon gjorde i filmen när hon träffade Nokk. Armar, ben och huvud på dockan kan röras för mer realistisk lek. Leksetet passar perfekt till ett Frost-fan!

Innehåll:

  • Elsa-docka
  • Nokk-hästfigur

Detaljer:

  • Föpr.mått: ca. 41 x 32 x 8 cm
  • Mått docka: ca. 26 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE5516
EAN5010993617135
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.