Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen Arendelle Anna - 30 cm

-49%

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

49%
Kampanjpris 195:- 386:- Du sparar: 191,-
I lager
SKU
03205-44
   

Med denna Disney Frozen 2 Arendelle Anna-docka kan barn återskapa scener och sina favoritögonblick från den populära filmen. Annas långa hår är uppsatt i en vacker frisyr, och hon är klädd i en vacker, ljus klänning med lila och gula detaljer med en kort och snygg jacka över. De gnistrande detaljerna och den matchande jackan, spännet och skorna kompletterar stilen.

Anna har rörliga leder och barnen kan posera henne i olika positioner för nya äventyr. Perfekt för berättande, rollspel och återskapande av scener från filmen.

Innehåller:

  • Disney Frozen 2 Anna docka
  • Klänning
  • Hårspänne
  • Skor

Detaljer:

  • Mått: H30 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellE6845
EAN5010993605231
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.