Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Frozen 2 Anna travel dress doll - docka 35 cm

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 342:-
I lager
SKU
09195-15
   

Det episka äventyret fortsätter i Disney Frost 2! Häng med vännerna Anna, Elsa, Kristoffer, Olof och Sven när de ger sig av på en resa fylld av magi och faror bortom Arendal för att ta reda på mer om Elsas förflutna. Det de upptäcker under resans gång kommer att förändra deras liv för alltid.

Disney Frost 2 Anna Adventure Doll kommer med kläder och design inspirerade av den nya filmen. Kläderna kommer med guldiga och eleganta detaljer som fulländar dockans utseende. Iscensätt dina favoritscener från det magiska äventyret eller hitta på helt egna historier med dockan från Disney Frost.

Innehåll:

  • Disney Frozen 2 Anna Travel doll

Detaljer:

  • Mått: L8 x B14,5 x H38 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell202824
EAN192995202825
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.