Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen Romance leksats med 2 dockor - Anna och Kristoffer - 30 cm

-41%

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

41%
Kampanjpris 250:- 427:- Du sparar: 177,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10195-178
   

Det är omöjligt att inte drömma sig bort i Disney Frozen 2s magiska värld. Detta romantiska 2-pack med dockor innehåller de populära karaktärerna Anna och Kristoffer. Dockorna är inspirerade av den populära filmen och du kan nu återskapa kärlekshistorien mellan dessa två turturduvor.

Dockorna bär matchande kläder inspirerade av den senaste filmen. Anna är klädd i en vacker vit klänning med lila och jordfärgade detaljer och Kristoffer har en lite mer utsmyckad version av sin typiska outfit från filmen Disney Frozen 2. Annas vackra och detaljrika klänning går att ta av och på, och detsamma gäller för Kristoffers jacka. Leksetet passar bra till rollspel och berättande, och är en perfekt uppsättning för ett Frost-fan!

Innehåll:

  • Anna-docka
  • Kristoffer-docka

Detaljer:

  • Höjd docka: ca 30 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE5502EU4
EAN5010993608423
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.