Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen maskeradkläder - Elsa klänning med mantel 2-3 år - 98 cm

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 297:-
I lager
SKU
05206-134
   

Släpp loss de hemliga krafterna hos Elsa från Disney Frozen med denna kostym i storlek 2-3 år! Bär den isblå och lila klänningen i storlek 98 med snygga detaljer och se kunglig ut när du spankulerar över golvet. Lev dig in i rollen som den vackra drottningen av Arendelle och glittra med Elsas klänning. Men, var försiktig så att du inte skapar evig vinter!

Klänningen har ett snyggt tryck framtill med glittrande detaljer och mönster samt långa glittrande armar. Det finns även en delikat mantel på klänningens rygg i transparent tyll. Perfekt för ett Frost-fan!

Innehåller:

  • Disney Frozen 2 Elsa klänning med mantel

Detaljer:

  • Ålder: 2-3 år
  • Storlek: 98 cm
  • Material: polyester

OBS! Skor ingår ej.

Mer information
Modell300494-24-36 mnths
EAN883028389414
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.