Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Disney Cars Diecast bilar - 3-pack

I en värld full av bilar, fordon, racing och rally hittar vi Blixten McQueen och hans vänner. Filmerna har roat både barn och vuxna i mer än 10 år.

Häng med dina vänner Blixten, Sally Carrera, Guido, Doc Hudson, Bärgarn, Mack och många fler på nya äventyr och fartfyllda lekstunder. Iscensätt och återskapa dina favoritscener från filmerna med hjälp av leksakbilar, lekset, figurer och många fler produkter som du hittar hos oss.

Vårt lågpris: 297:-
Tillfälligt slut
SKU
04205-39

Återskapa dina favoritstunder från Disney Pixar Bilar med denna roliga leksaksuppsättning som innehåller tre bilat. Blixten McQueen, Bärgarn och Sheriffen är alla redo för spännande äventyr och roliga lekstunder.

Varje bil är i skala 1: 55, perfekta för tävlingar eller andra äventyr. Bilarna ser ut precis som de gör i filmen och bjuder på många olika lekmöjligheter. Samla allihop!

Innehåll:

  • Blixten McQueen
  • Bärgarn
  • Sheriffen

Detaljer:

  • Skala: 1:55
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellFXH57
EAN00040066070333723411
VarumärkeDisney Bilar
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.