Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys Volvo grävmaskin 30 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 243:-
I lager
SKU
04206-205
   

Denna Volvo-inspirerade grävmaskinen från Dickie Toys erbjuder en mängd olika funktioner för att skapa en realistisk lekstund. Den har rörliga hjul och en funktion som för att skopan kan registrera lastens vikt. Vikten indikeras av olika ljus och ljudeffekter. Här får barnet en introduktion till de grundläggande principerna för fysik utöver mycket kul och lek.

Innehåll:

  • Dickie Toys Volvo grävmaskin

Detaljer:

  • Längd: 30 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell203725006
EAN4006333065934
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.