Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys Volvo Dumper med ljud och ljus

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 243:-
I lager
SKU
04206-204
   

Den ultimata dumpern från Dickie Toys. Denna lastbil är inspirerad av Volvo och kommer med olika funktioner. Lastbilen har en detaljerad design och kommer med hjul anpassade till små händer. Det tippbara flaket registrerar vikten på lasten och anpassar ljud och ljus utifrån detta. Bjuder på många roliga lekmöjligheter!

Detaljer:

  • Längd: 30 cm
  • Batteribehov: 2 x AA batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell203725004
EAN4006333062094
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.