Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys terrängbil med hästvagn och ryttare - lekset med fordon, figur, häst och tillbehör - 18 delar

-48%

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

48%
Kampanjpris 150:- Vårt lågpris: 287:- Du sparar: 137,-
Tillfälligt slut
SKU
10206-175

Gå till nästa ridtävling med denna leksaksats från Dickie Toys, med terrängbil och hästvagn samt häst, ryttare och tillbehör. Uppsättningen består av 18 delar och erbjuder barnet mycket lekfullhet och tar det till en värld full av stora och små rid-äventyr. Med ett Mercedes-Benz G 500 terrängfordon, hästvagn, figur med rörliga armar och ben samt massor av roliga tillbehör och funktioner. Bilen har lampor på taket och naturliga motorljud för extra inlevelse. Bilen kör frihjul och hästvagnen har flera rörliga delar, totalt har fordonet - med vagn - en längd på 40 cm.

Figuren kan enkelt sättas in bakom ratten tack vare dörrar som kan öppnas. Oavsett om det är Ridturneringar eller vardagslivet som scener, kan barnet själv bestämma vilka äventyr de vill leka och med tillbehör som hopp, hjälm, stallutrustning och häst. Lekuppsättningen har en skala på 1:24 och passar barn från 3 år och uppåt. Batterier ingår så barnet kan börja leka direkt!

  • Dickie Toys Terrängfordon med hästvagn och ryttare - leksakssats med fordon, figur, häst och tillbehör - 18 delar
  • Licensierad Mercedes-Benz G 500 jeep med ljus och ljud för extra inlevelse
  • Med fullt artikulerad figur och bil med dörrar som kan öppnas samt har frihjul
  • Lämplig för barn från 3 år och uppåt

Innehåll:

  • 1 Mercedes Benz ATV
  • 1 Hästvagn

Detaljer:

  • Batterier ingår
  • Skala: 1:24
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell203838002
EAN4006333054754
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.