Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Dickie Toys Scania Happy brandbil med ljud och ljus - kör själv - 25 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 242:-
Tillfälligt slut
SKU
04206-213

Happy brandbil är alltid redo för räddningsuppdrag, och med hjälp av sina ljud- och ljuseffekter fascinerar leksaksbilen de yngre brandmännen.Brandbilen är utformad med småbarn i åtanke och är greppvänlig även för de yngsta. Med hjälp av enkla knapptryck kan man få brandbilen att rulla framåt och bakåt, samtidigt som den ger ifrån sig spännande sirenljud och motorljud.

Stegen kan flyttas, precis som på en Scania brandbil som leksaken från Dickie Toys är inspirerad av. En brandbil är inte komplett utan ljus och ljud, Happy brandbil är inget undantag. Leksaksbilen är ett utmärkt verktyg för att träna upp de motoriska färdigheterna.

  • Dickie Toys Scania Happy brandbil med ljus och ljud
  • Brandbilen är motoriserad och kan köra själv
  • Brandbilen har ljus och ljud och en rörlig stege

Innehåll:

  • 1 Dickie Toys brandbil

Detaljer:

  • Längd: 25 cm
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (demo-batterier ingår)
  • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell203814016
EAN4006333060472
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.