Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dickie Toys RC räddningsbrandbil för flygplats - med vattenkanon - 62 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 597:-
I lager
SKU
04206-203
   

Brand kan också uppstå på flygplatser. Då är det tur att Dickie Toys har tänkt på det, med den här brandräddningsbilen för flygplatser.

Bilen kommer med en vattenkanon som kan hissas upp i höjden. Bilen har också blåljus för att varna när något är på gång. Räddningsbilen är radiostyrd och kommer med egen fjärrkontroll.

Innehåll:

  • Räddningsbrandbil
  • Fjärrkontroll

Detaljer:

  • Längd. 62 cm
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Rek ålder: Från 3 år
Mer information
Modell203719020
EAN4006333072338
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.