Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Dickie Toys Helikopter med batteridriven rotor - ljud och ljus - 41 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 297:-
I lager
SKU
04206-201
   

Ibland krävs räddningsarbete från luften, då är det bra att ha denna räddningshelikopter från Dickie Toys, med batteridriven vinsch och rotor för mer realistisk lek. Helikoptern har också både ljus- och ljudeffekter, och sidodörrarna kan öppnas för att rymma båren.

Innehåll:

  • Räddningshelikoper
  • Bår

Detaljer:

  • Längd: 41 cm
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell203308373
EAN4006333023712
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.