Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Dickie Toys räddningsbåt med livbåt och vattenkanon - 40 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 297:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04206-202
   

Leksaksbåtar är riktigt roliga att leka med, och denna räddningsbåt från Dickie Toys är inget undantag. Båten kommer med en manuell vinsch och vattenkanon med pumpfunktion. Det ingår även en liten livbåt för ännu fler lekmöjligheter.

Innehåll:

  • Räddningsbåt med ljud och ljus
  • Livbåt

Detaljer:

  • Längd: 40 cm
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell203308375
EAN4006333024245
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.