Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys polisstation - med 3 våningar och 2 bilar

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 158:-
I lager
SKU
04218-34
   

Denna 3-vånings polisstation från Dickie Toys erbjuder massa roligt. Stationen har en manuell hiss och en bensinstation. Bilarna kan hissas upp till översta våningen och sedan köras ner i spiralrampen till önskad våning. För att bilarna ska komma in på stationen måste de gå igenom en grind där de måste godkännas innan de kan komma in. Använd grinden för att bestämma vem som får komma in.

Stationen levereras också med 2 bilar. Denna lekuppsättning erbjuder massa roligt och timmar av lek. Gå med poliskåren på jobbet och hjälp dem att ta skurkarna. Se till att alla bilar har tillräckligt med bensin eller kör dem till bensinpumpen och fyll på.

Innehåller:

  • Polisstation
  • 2 bilar
  • Med mera

Detaljer:

  • Mått: 41 cm (H)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell203718000TIM
EAN4006333077203
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.