Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys Nissan GT-R Wheelie Raiders med ljud och ljus - 25,5 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 217:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04206-212
   

Nissan GTR får konkurrenterna att se ut som sniglar! Nissan GT-R - Wheelie Raiders från Dickie Toys kommer med motor som får den att rulla med hjälp av ett enkelt knapptryck, och är tillverkad på licens från Nissan. Leksaksbilen kommer även med en wheelies-funktion som gör att fronten höjs och det ser ut som om den kör på bakhjulen. Dickie Toys Nissan GT-R kommer med både ljud och ljus.

 • Dickie Toys Nissan GTR Wheelie Raider
 • Nissan-licensierad leksaksbil med ljus och ljud

Innehåll:

 • 1 Dickie Toys Wheelie

Detaljer:

 • Längd: 25,5 cm
 • Batterikrav: 3 x AA-batterier (ingår)
 • Rek ålder: från 3 år
  Mer information
  Modell203764010
  EAN4006333060762
  VarumärkeDickie Toys
  Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.