Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys Massey Ferguson med handkontroll

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 494:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10173-32
   

Den här Massey Ferguson traktorn från Dickie Toys är enkel att styra och du kan höja och sänka frontskopan. Traktorn styrs med hjälp av en handkontroll. Nu kan du låtsas att du är en bonde som jobbar på en bondgård. Med denna traktor kan du flytta på saker, lasta grus och mycket mer. Bara fantasin sätter gränser!

  • Storlek: 46 cm 
  • 4 x AA-batterier (ingår ej) 
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell203739002
EAN4006333029387
VarumärkeDickie Toys

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.