Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dickie Toys kranbil med lufttryck - 31 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 238:-
I lager
SKU
10173-34
   

Dickie Toys Kranbil med luftpumpfunktion kommer till undsättning när en bil kraschade vid vägkanten längs med motorvägen.

När en bil går sönder och lämnas vid sidan av vägen kan den här kranbilen med luftpumpfunktion komma till undsättning. Blås upp trycket i kranen genom att trycka på knappen flera gånger. Fäst bilen och lyft den på lastbilens plan.

Den roliga leksaksuppsättningen från Dickie Toys levereras med en liten bil för spännande lek och fantasifulla äventyr.

Innehåller:

  • Kranbil
  • Passagerarbil

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell203806000
EAN4006333038822
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.