Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dickie Toys IRC Happy Felix brandbil

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 315:-
I lager
SKU
04218-30
   

Gör dig redo för nästa utryckning! Dickie Toys IRC Happy Felix brandbil är ett utmärkt sätt att introducera de minsta i huset till en värld av infrarödstyrda bilar. Bilen styrs av en fjärrkontroll, vilket är lätt för de små händerna att hålla i tack vare de stora knapparna. Brandbilen har ett blinkande ljus på toppen för att underhålla den lilla. Happy Felix brandbil kan susa över hala ytor i upp till 2 km / h och är utformad så att bilen rör sig smidigt runt hörnen. Här kan de små träna sin koordinationsförmåga.

Innehåller:

  • Dickie Toys IRC Happy Felix brandbil
  • Fjärrkontroll

Detaljer:

  • Längd: 27 cm
  • Batterikrav: 5 AA - batterier (ingår ej)
  • Rek ålder: från 1 år
Mer information
Modell204116001
EAN4006333074646
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.