Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys IRC Happy brandbil med ljus - 27 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 342:-
I lager
SKU
04206-215
   

Gör dig redo för nästa räddningsuppdrag. IRC Happy Fire Truck är den perfekta leksaken för att introducera barnet för den roliga världen full av radiostyrda leksaker. Brandbilen styrs med hjälp av en fjärrkontroll, som är lätt att hålla tack vare sin ergonomiska form och stora knappar. Övre delen av fordonet har lampor för extra underhållning. Bilen kan susa fram över släta ytor och har en maxhastighet på 2 km/h. Den solida designen gör att brandbilen kan röra sig smidigt runt svängar. Här kan småbarn träna upp sin finmotorik.

Detaljer:

  • Längd: 27 cm
  • Batteribehov: 5 x AA-batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 1 år
Mer information
Modell203816032
EAN4006333066146
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.