Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Dickie Toys Happy Fendt traktor med släp, ljud och ljus - 65 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 323:-
I lager
SKU
04206-216
   

Dra till skogs med Happy Fendt traktor. Leksakstraktor med Fendt-licens som bidrar till många roliga lekstunder. Traktorn kommer med ett släp och leksaksstockar, lekmöjligheterna är oändliga! Inte nog med detta, traktorn kommer även med ljud- och ljuseffekter.

Innehåll:

  • Happy Fendt traktor med släp
  • Timmerstockar

Detaljer:

  • Längd: 65 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (demo-batterier ingår)
  • Rek.ålder: från 2 år
Mer information
Modell2038190030
EAN4006333067181
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.