Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys stor grävmaskin med kontroll - 70 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 594:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04206-206
   

Förvandla lekrummet till en byggarbetsplats med hjälp av denna häftiga grävmaskin från Dickie Toys. Grävmaskinen kommer med körfunktion, ljud- och ljuseffekter. Förarhytten och grävarmen rör sig på samma sätt som en äkta grävmaskin, och du styr den precis hur du vill med hjälp av kontrollen. Grävmaskinen kommer med påmålade "smutsfläckar" på för ett realistiskt utseende.

Innehåll:

  • Dickie Toys stor grävmaskin med kontroll - 70 cm

Detaljer:

  • Längd : 70 cm
  • Handkontroll med sladd, ej trådlös
  • Batteribehov: 6 x 1.5v r6 (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell203729011
EAN4006333059018
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.