Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Dickie Toys Ford Mustang Wheelie Raiders med ljud och ljus - 25,5 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 217:-
Tillfälligt slut
SKU
04206-211

Gör dig redo för att bränna gummi! Är det något Ford Mustang är kända för så är det att ha många hästkrafter under huven. Leksaksbilen från Dickie Toys är inget undantag. Bilen kör iväg med hjälp av ett enkelt knapptryck och har dessutom en rolig Wheelis-funktion vilket gör att fronten lyfts upp. Bilen är tillverkad på licens från Ford och kommer med ljud- och ljuseffekter baserade på originalversionen.

  • Dickie Toys Ford Mustang Wheelie Raider
  • Ford-licensierad leksaksbil med ljus och ljud

Innehåll:

  • 1 Dickie Toys Wheelie

Detaljer:

  • Längd: 25,5 cm
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (demo-batterier ingår)
  • Rek.ålder: från 3 år

Mer information
Modell203764009
EAN4006333060755
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.