Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys brandbil med ljud och ljus - 30 cm

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 197:-
Tillfälligt slut
SKU
04206-200

Brandbilen från Dickie Toys kommer med både ljus- och ljudeffekter, vilket väcker nyfikenheten hos alla runt omkring. Stegen kan roteras och förlängas. Batterier ingår så att räddningsarbetet kan starta omedelbart. Ingen tid att förlora!

Innehåll:

  • Brandbil

Detaljer:

  • Längd: 30 cm
  • Batteribehov: 2x AA-batterier (demo-batterier ingår)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell203306005
EAN4006333050015
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.