Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dickie Toys Biltransport med 3 leksaksbilar i metall - röd

-34%

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

34%
Kampanjpris 94:- 143:- Du sparar: 49,-
Tillfälligt slut
SKU
09182-186

Den 28 cm långa, röda biltransportören från Dickie Toys kommer med 3 leksaksbilar. Alla fordon har metallchassi och frihjulsmekanism för realistisk lek. Biltransporten har två våningar och har totalt plats för 6 metallbilar. Lastbilen kommer med realistiska detaljer och funktioner.

Innehåller:

  • Röd biltransport
  • 3 leksaksbiler

Detaljer:

  • Mått: 28 cm (L)
  • Ålder: från 3 år

Mer information
Modell203745008 rod
EAN4006333050862
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.