Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Air Pump Loader

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 282:-
I lager
SKU
5661
   

Detta är en grävmaskin från Dickie med rörlig grävskopa och avspärrningstillbehör. Du kan du spärra av området och börja gräva! Grävmaskinen har en framskopa som går att höja och sänka med hjälp knappen på taket. Leksaken passar perfekt till lek både inom- och utomhus.

  • Mått: 54 cm lång.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell203809004 / 203415780
EAN4006333038907
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.